Audrey Camerik
 
Anke van Kemenade

 

 


 


Evi van Sambeeck
 

Huy Truong
 

Sergio Santos Reis 
 

Jowha van de laak
 

Naomi Koller
 

Bram van de Ven 
 


Hidde Coppens
 

 

 

 

Audrey Camerik
Eigenaresse Cardo Dance Department

Heeey

Ik ben Audrey Camerik; eigenaresse van Cardo Dance Department sinds augustus 2013.

Toen ik 4 jaar oud was wist ik het al: Later als ik GROOT ben wil ik dansjuf worden!

Heel fanatiek volgde ik allerlei danslessen en toen ik een jaar of 10 was startte ik in Nuenen mijn 'eigen dansschooltje -De Paperclip-' genaamd. Samen met mijn beste vriendin Anouk gaven we dansles aan kindjes uit de buurt; in de garage.     Dit groeide al snel uit tot een dansclubje, waar ook vriendjes & vriendinnetjes  en nichtjes en neefjes aan mee gingen doen. We organiseerden allerlei leuk dingen; maakten dansrapporten, gingen paaseitjes zoeken en hadden zelfs jaarlijks een “theatershow” voor alle ouders. Dat ik hier mijn werk van wilde maken wist ik toen zeker!
En ondanks mijn niet al te soepele lijf (ik was vroeger de stijfste van de hele dansschool ;-), het protest van mijn ouders (ik had immers een VWO-diploma op zak en kon dus elke universitaire studie kiezen…) was ik vastberaden! Ik wil naar de dansacademie!

Na auditie gedaan te hebben, werd ik, tot mijn grote vreugde, aangenomen op de Dansacademie in Rotterdam, waar ik een 4-jarige HBO-opleiding tot Docent Dans volgde. Met specialisatie Modern-Jazz en extra Kinderdans & Tapdans studeerde ik na 4 pittige jaren af. Met mijn diploma op zak besloot ik eerst te gaan reizen en te gaan werken in een zomerkamp in Amerika. In Amerika kwam ik in aanraking met Hip Hop en besloot me verder te gaan ontwikkelen in deze dansstijl.

Hoe ik bij Cardo terecht ben gekomen?

Tijdens mijn studie aan de dansacademie moest ik stagelopen. Ik kwam terecht bij Cardo en gaf hier in eerste instantie lessen modern, jazz en tapdans. Later ook Klassiek Ballet en streetdance en nog later trainde en coachte ik de demoteams C-force! en C-style!
We namen deel aan wedstrijden, trainingskampen en het team C-style! werd in 2009 zelfs Wereldkampioen!

Hoewel ik nog op vele andere plaatsen heb lesgegeven, voelde ik me het meeste thuis bij Cardo en daar ben ik dan ook “blijven hangen” :-). Na enkele jaren managede ik de dansafdeling volledig en werd het een logische stap om de dansschool af te splitsen van het Sportcentrum en zelfstandig verder te gaan. Gelukkig niet alleen, maar met een fantastisch team, waar ik heel erg trots op ben!
Sinds september 2016 hebben we zels een eigen pand aan de Run 8237!

Ik stel het team graag aan jullie voor!

 

Anke van Kemenade
Dansdocente

 

Hoi, ik ben Anke van Kemenade.
 Ik geef les aan de peuters en doe administratief werk bij CDD.

Ik dans zelf al sinds mijn 3e bij Cardo. Ik heb ook in de demo´s C-Force!, C-Squad! en C-Style! gedanst. We hebben heel veel optredens gedaan en hebben ook aan veel wedstrijden mee gedaan. Met C-Style! zijn we 4e geworden op het EK in Blanes. Dat vond ik de gaafste wedstrijd. Ook ben ik coach geweest van C-Starz! en C-Skillz!. Ze zijn begonnen als kleine ukken en nu zijn het allemaal grote meiden en jongens waarvan er veel nog steeds dansen bij the CDK.

Ik heb een interne opleiding bij CDD gevolgd en extern mijn lesgeefdiploma gehaald bij TEC2Teach. En nu al heel wat jaartjes ervaring opgedaan bij de lessen en workshops.

Wat ik nog meer heel leuk vind aan CDD is dat we heel veel leuke activteiten doen. Mijn favoriet is het CDD DanceCamp waar we altijd met veel plezier alle spellen en activiteiten bedenken.

Tot ziens in de les of bij één van de gezellige activiteiten of optredens!

Xxx Anke

Evi van Sambeeck

Dansdocente

Hoi allemaal,

Ik ben Evi van Sambeeck. Ik danste al bij CDD toen ik 2,5 jaar was.  Ik heb altijd les gehad van juf Audrey. Ik heb in het demoteam C-Style!  gedanst waarmee we hebben deelgenomen aan veel internationale wedstrijden gedanst. We zijn zelfs Wereldkampioen geworden op het WK in Kiev in 2005, waar ik natuurlijk nog steeds erg trots op ben!

Sinds een paar jaar geef ik met veel plezier les bij Cardo Dance Department.
Ik vind het erg leuk om kinderen te zien groeien en ontwikkelen, maar ik vind het vooral belangrijk dat kinderen plezier hebben in het dansen. Om les te mogen geven bij Cardo Dance Department, heb ik een interne cursus gevolgd bij Cardo en heb ik extern mijn lesgeefdiploma gehaald bij TEC.

Naast het lesgeven ben ik afgestudeerd voor mijn studie HBO Social Studies. Ik wil me hiermee specialiseren in gedragsproblemen/psychische problemen bij kinderen/jeugd tot 18 jaar. Ik hoop hierdoor ook kinderen met gedragsproblemen/psychische problemen te kunnen helpen in de toekomst en zo alle kinderen te stimuleren om te kunnen dansen. 

Ik hoop jullie allemaal en x te zien in mijn dansles en vooral veel dansplezier en tot snel!! 

Veel liefs Evi

 

HuyTruong
Dansdocent

 

Hee! Ik ben Huy Truong.

 

Ik ben geboren in Vietnam, maar woon nu in Veghel. Naast dansdocent ben ik ook marketing student op de Avans in Den Bosch.

Ik geef op verschillende dansscholen Hip hop en Breakdance lessen en vind het geweldig om dansers te zien groeien! Ik dans zelf ook nog in het Duo wedstrijdteam 2Fusion dat laatste jaren altijd in de top 3 eindigt bij danswedstrijden en ik  dans ook bij The CDK!

Bij CDD geef ik Hip Hop Boys Only! -level 4 les en de  Hip Hop Youth-lessen.

Ik heb ooit meegedaan met So you think you can dance, Hollands got talent en Battle on the dancefloor!  Maar helaas net voor de Live shows/Finale afgevallen. Nou ja, het was in ieder geval een super ervaring en nu hou ik tenminste wel tijd over om jullie les te geven!

Mijn Motto: Keep it Dang-a-lang

 

 

Sergio Santos Reis

Dansdocent

 

Hi Guys,

Mijn naam is Sergio, ik ben geboren in Brazilië en ben speciaal verhuisd naar Nederland om te gaan dansen bij Cardo Dance Department... hahah grapje.!

Maar dansen is wel een van de dingen die ik als eerst heb gedaan sinds ik hier woon! Heel lang heb ik gedanst in het demo team en daar hielp ik vaak mee met dansjes maken en uitzoeken van de muziek.  Na een tijdje dit te hebben gedaan mocht ik van juf Audrey een interne stage gaan lopen als dans docent bij CDD en na heel veel te hebben geoefend kreeg ik mijn diploma en mag ik me nu docent noemen! :) 

Bij CDD geef ik de Masterclasses en Go Pro lessen, en train ik de demoteams. Zelf dans ik in de demo teams The CDK en The CDK Megacrew en blijf ik nog heel veel nieuwe dingen leren. Lesgeven, wedstrijden en optredens vind ik heel leuk, maar tijd doorbrengen en dansen met de dansers van CDD vind ik vooral het leukst!

Naast dansen doe ik nog een opleiding als software ingenieur, met een moeilijk woord; dat is eigenlijk gewoon programma's maken voor op de computer... Totaaaaal iets anders dan dansen maar daar houd ik ook wel een beetje van. 

Grotendeels van mijn tijd ben ik te vinden bij CDD, zie ik je ook daar?
Ciao!

 

Jowha van de Laak
dansdocent

Hallo, ik ben Jowha van de Laak!

Ik woon in Veghel. Ik dans al sinds mijn 8e  en het is me sindsdien nog nooit gaan vervelen!

Ik ben vroeger begonnen met turnen (wat ik 7 jaar heb gedaan) en werd daarnaast door mijn moeder voorgesteld aan breakdance. Dit vond ik natuurlijk super stoer!! Al die stoere jongens die allemaal trucjes konden, dat vond ik wel gaaf!

Uiteindelijk vond ik het zelfs zo leuk dat ik mijn ‘turn carrière’ beëindigde en in plaats daarvan ging streetdancen. Ik was in die tijd zelfs nog de eerste en enige jongen in de hele dansschool die streetdance deed!

Uiteindelijk kwam ik al gauw in hét demoteam van de dansschool en heb WK’s mee mogen maken waarbij we zelfs nog tegen C-style! hebben gedanst! Toen drong het ongeveer tot me door dat ik nooit van mijn leven zou kunnen stoppen met dansen. Nu dans ik zelf ook in het demoteam The CDK en doe ook duo wedstrijden als 2-Fusion, samen met Huy. Later als ik 80 ben spring ik nog steeds vrolijk mijn kamer door, dat weet ik zeker!

Momenteel heb ik de opleiding “MBO sport en bewegen” succesvol afgerond en ga ik naast het dansen ook aan de slag in de fitness. Maar dansen zal altijd op nummer 1 blijven staan!

Wat mij het meeste plezier geeft in het lesgeven aan jullie, is om een lach op jullie gezicht te kunnen toveren. Dansen is plezier maken in wat je leuk vindt, en niet denken dat je beter moet zijn dan jantje of pietje.

Zolang je het naar je zin hebt ben jij de beste van de groep!
En dat is mijn motto! 

 


 

Naomi Koller
dansdocente

Hallo, ik ben Naomi Koller, geboren op 13-03-1995.
Ik danste al bij CDD toen ik 2,5 jaar oud was.
Tot mijn 15e heb ik gedanst bij CDD, van de hiphop lessen van Audrey en Peggy en klassiek ballet van Robin, naar de demoteam trainingen van C-Skillz. Ik was wel 3/4x in de week bij CDD om te dansen!

Hoe leuk ik het ook vond om een deel uit te maken van het demoteam C-Skillz! en wedstrijden te dansen, wilde ik altijd meer dan alleen wedstrijden dansen, dus nam ik de moeilijke beslissing genomen om te stoppen met C-Skillz. Ik was aangenomen om de opstapcursus te doen bij de Dansacademie in Tilburg
Elke zaterdag ging ik naar Tilburg om daar heel de dag te dansen en verschillende stijlen te leren.
Na die ervaring wist ik dat ik meer wilde, en ben ik na mijn middelbare school naar het Albeda Danscollege gegaan in Rotterdam. In mijn vierjarige opleiding heb ik super veel geleerd. Niet alleen techniek, maar ook de discipline en de toewijding die je moet hebben om een professionele allround danseres te worden.

Nu ik mijn diploma op zak heb en ik opgeleid ben als een allround danseres en docent, kan ik niet wachten om al mijn passie en het bewust zijn van dansen aan jullie te leren.
Ik geef de Moderne Danslessen en Klssiek Balletlessen bij CDD. En daarnaast zal ik ook als danseres de danswereld in te stappen!

Om mij beter te leren kennen of voor vragen kan je mijn website bezoeken www.naomidance.com

Lets make it a good one this year! 

 

Hidde Coppens
Hee ik ben Hidde.
Ik dans al vanaf mijn 7e bij CDD en ben dan ook heel vaak mee geweest op kamp, heb deelgenomen aan alle CDD Theatershows en bij de CDD Dance Competition won ik zelf een keer de Dance Battle!
Ook dans ik al heel wat jaartjes in de CDD demoteams, eerst bij C-starz! en nu bij The CDK.
Ik studeer aan de Dansopleiding in Utrecht en heb vorig seizoen mijn stage afgerond en mijn diploma behaald om les te kunnen geven.. Ik vind het dan ook super leuk om nu als CDD docent aan de slag te gaan!

                                                                     

Bram van de Ven
Heyy, mijn naam is Bram.
Op mijn 12e ben ik begonnen met breakdance. Na heel veel battles te hebben gedanst en zelfs Nederlands Kampioen te zijn geweest bij de kids werd het tijd voor iets nieuws en ben ik gaan lesgeven en begonnen met Hip Hop.
Sinds 2017 dans ik ook bij The CDK en hebben we al heel wat wedstrijden gewonnen!
Toen Audrey mij vroeg om les te geven bij CDD was ik erg enthousiast en heb ik natuurlijk ja gezegd;-)
Ik geef de Breakdance lessen op woiensdagmiddag en de Hip Hop Boys 2&3 lessen op dinsdag.
So boyzzzzz and girlzzzzz come and join my Class!
 

 

 

 

Word lid!


Specialists
The CDK
CDK JR.
CDKidz
CDK MC (Megacrew)


10.00 Kiddo's
16.00 Hip Hop Kids - Go Pro
17.00 Hip Hop Teens - Go Pro
17.00 Hip Hop Teens 1B
18.00 Hip Hop Youth - Go Pro A
18.00 Hip Hop Masterclass Kids
19.00 Hip Hop Masterclass Jowha
20.00 Hip Hop Masterclass Sergio

Like it!


Follow us


Cardo Dance Department || De Run 8237 || 5504 EM Veldhoven || 040-84 59423 || info@cardodance.nl
KvK: 57931534 || BTW: 141908208B01

Ontwerp en techniek © 2013-2019 Montay Media