CDD CREW2019-09-06T18:37:19+00:00

Audrey Camerik

Eigenaar Cardo Dance Department

Heeey

Ik ben Audrey Camerik; eigenaar van Cardo Dance Department sinds augustus 2013.

Toen ik 4 jaar oud was wist ik het al: Later als ik GROOT ben wil ik dansjuf worden!

Heel fanatiek volgde ik allerlei danslessen en toen ik een jaar of 10 was startte ik in Nuenen mijn ‘eigen dansschooltje “De Paperclip” genaamd. Samen met mijn beste vriendin Anouk gaven we dansles aan kindjes uit de buurt, in de garage. Dit groeide al snel uit tot een dansclubje, waar ook vriendjes & vriendinnetjes en nichtjes en neefjes aan mee gingen doen. We organiseerden allerlei leuke dingen; maakten dansrapporten, gingen paaseitjes zoeken en hadden zelfs jaarlijks een “theatershow” voor alle ouders. Dat ik hier mijn werk van wilde maken wist ik toen al zeker!
En ondanks mijn niet al te soepele lijf (ik was vroeger de stijfste van de hele dansschool ;-), het protest van mijn ouders (ik had immers een VWO-diploma op zak en kon dus elke universitaire studie kiezen…) was ik vastberaden! Ik wil naar de dansacademie!

Na auditie gedaan te hebben, werd ik, tot mijn grote vreugde, aangenomen op de Dansacademie in Rotterdam (nu Codarts), waar ik een 4-jarige HBO-opleiding tot Docent Dans volgde. Met specialisatie Modern-Jazz en extra specialisatie Kinderdans & Tapdans studeerde ik na 4 pittige jaren af. Met mijn diploma op zak besloot ik eerst te gaan reizen en te gaan werken in een zomerkamp in Amerika. In Amerika kwam ik in aanraking met Hip Hop en besloot me verder te gaan ontwikkelen in deze dansstijl.

Hoe ik bij Cardo terecht ben gekomen?

Tijdens mijn studie aan de dansacademie moest ik stage lopen. Ik kwam terecht bij Cardo en gaf hier in eerste instantie lessen modern, jazz en tapdans. Later ook klassiek ballet en streetdance en nog later trainde en coachte ik de demoteams C-force! en C-style!
We namen deel aan wedstrijden, trainingskampen en het team C-style! werd in 2009 zelfs Wereldkampioen!

Hoewel ik nog op vele andere plaatsen heb lesgegeven, voelde ik me het meeste thuis bij Cardo en daar ben ik dan ook “blijven hangen” :-). Na enkele jaren managede ik de dansafdeling volledig en werd het een logische stap om de dansschool af te splitsen van het Sportcentrum en zelfstandig verder te gaan. Gelukkig niet alleen, maar met een fantastisch team, waar ik heel erg trots op ben!
Sinds september 2016 hebben we zels een eigen pand aan de Run 8237!

Ik stel het team graag aan jullie voor!

Anke van Kemenade

Dansdocente

Hoi, ik ben Anke van Kemenade en ik geef les aan de peuters en kleuters.

Ik dans zelf al sinds mijn 3e bij Cardo. Ik heb ook in de demo´s C-Force!, C-Squad! en C-Style! gedanst. We hebben heel veel optredens gedaan en hebben ook aan veel wedstrijden mee gedaan. Met C-Style! zijn we 4e geworden op het EK in Blanes. Dat vond ik de gaafste wedstrijd. Ook ben ik coach geweest van C-Starz! en C-Skillz!. Ze zijn begonnen als kleine ukken en nu zijn het allemaal grote meiden en jongens waarvan er veel nog steeds dansen bij the CDK.

Ik heb een interne opleiding bij CDD gevolgd en extern mijn lesgeefdiploma gehaald bij TEC2Teach. En nu al heel wat jaartjes ervaring opgedaan bij de lessen en workshops.

Wat ik nog meer heel leuk vind aan CDD is dat we heel veel leuke activteiten doen. Mijn favoriet is het CDD DanceCamp waar we altijd met veel plezier alle spellen en activiteiten bedenken.

Tot ziens in de les of bij één van de gezellige activiteiten of optredens!

Xxx Anke

Evi van Sambeeck

Dansdocente

Hoi allemaal,

Ik ben Evi van Sambeeck. Ik danste al bij CDD toen ik 2,5 jaar was.  Ik heb altijd les gehad van juf Audrey. Ik heb in het demoteam C-Style!  gedanst waarmee we hebben deelgenomen aan veel internationale wedstrijden gedanst. We zijn zelfs Wereldkampioen geworden op het WK in Kiev in 2005, waar ik natuurlijk nog steeds erg trots op ben!

Sinds een paar jaar geef ik met veel plezier les bij Cardo Dance Department.
Ik vind het erg leuk om kinderen te zien groeien en ontwikkelen, maar ik vind het vooral belangrijk dat kinderen plezier hebben in het dansen. Om les te mogen geven bij Cardo Dance Department, heb ik een interne cursus gevolgd bij Cardo en heb ik extern mijn lesgeefdiploma gehaald bij TEC.

Naast het lesgeven ben ik afgestudeerd voor mijn studie HBO Social Studies en werk ik bij ’s Landsheeren.

Ik hoop jullie allemaal en x te zien in mijn dansles en vooral veel dansplezier en tot snel!!

Veel liefs Evi

Huy Truong

Dansdocent

Hee! Ik ben Huy Truong.

Ik ben geboren in Vietnam, maar woon nu in Veghel. Naast dansdocent ben ik ook afgestudeerd op de Avans Hogeschool in Den Bosch en werk ik bij de Lage Landen.

Ik geef op verschillende dansscholen Hip hop lessen en vind het geweldig om dansers te zien groeien! Ik dans zelf ook nog bij The CDK!

Bij CDD geef ik Hip Hop Boys Only! -lessen, Hip Hop Youth-lessen en Hip Hop Feminine Adults les.

Ik heb ooit meegedaan met So you think you can dance, Hollands got talent en Battle on the Dancefloor en het nieuwste TV programma Dance as One! Een super ervaring en gelukkig hou ik daarnaast ook nog  tijd over om jullie les te geven!

Mijn Motto: Keep it Dang-a-lang

Sergio Santos Reis

Dansdocent

Hi Guys,

Mijn naam is Sergio, ik ben geboren in Brazilië en ben speciaal verhuisd naar Nederland om te gaan dansen bij Cardo Dance Department… hahah grapje.!

Maar dansen is wel een van de dingen die ik als eerste heb gedaan sinds ik hier woon! Heel lang heb ik gedanst in een demo team en daar hielp ik vaak mee met dansjes maken en uitzoeken van de muziek.  Na dit een tijdje te hebben gedaan mocht ik van juf Audrey een interne stage gaan lopen als dansdocent bij CDD en na heel veel te hebben geoefend kreeg ik mijn diploma en mag ik me nu al heel wat jaartjes docent noemen! 🙂

Bij CDD geef ik de Hip Hop Go Pro lessen & Masterclasses en train ik de CDK demoteams. Zelf dans ik in het demo team The CDK en blijf ik nog heel veel nieuwe dingen leren. Lesgeven, workshops geven, wedstrijden en optredens vind ik heel leuk, maar tijd doorbrengen en dansen met de dansers van CDD vind ik het allerleukst!

Naast dansen volg ik nog een opleiding als software ingenieur, met een moeilijk woord; dat is eigenlijk gewoon programma’s maken voor op de computer… Totaaaaal iets anders dan dansen maar daar houd ik ook wel een beetje van en ik hoop binnenkort mijn diploma te kunnen behalen.

Grotendeels van mijn tijd ben ik te vinden bij CDD, zie ik je ook daar?
Ciao!

Jowha van de Laak

dansdocent

Hallo, ik ben Jowha van de Laak!

Ik kom uit Veghel. Ik dans al sinds mijn 8e en het is me sindsdien nog nooit gaan vervelen!

Ik ben vroeger begonnen met turnen (wat ik 7 jaar heb gedaan) en werd daarnaast door mijn moeder voorgesteld aan breakdance. Dit vond ik natuurlijk super stoer!! Al die stoere jongens die allemaal trucjes konden, dat vond ik wel gaaf!

Uiteindelijk vond ik het zelfs zo leuk dat ik mijn ‘turn carrière’ beëindigde en in plaats daarvan ging streetdancen. Ik was in die tijd zelfs nog de eerste en enige jongen in de hele dansschool die streetdance deed!

Uiteindelijk kwam ik al gauw in hét demoteam van de dansschool en heb WK’s mee mogen maken waarbij we zelfs nog tegen C-style! hebben gedanst! Toen drong het ongeveer tot me door dat ik nooit van mijn leven zou kunnen stoppen met dansen. Nu dans ik zelf ook in het demoteam The CDK en choreograaf ook regelmatig voor The CDK.
Ik deed ook duo wedstrijden als 2-Fusion, samen met Huy. Later als ik 80 ben spring ik nog steeds vrolijk mijn kamer door, dat weet ik zeker!

Momenteel heb ik de opleiding “MBO sport en bewegen” succesvol afgerond en ben ik vastberaden om van dans mijn werk te maken. Naast lesgeven bij CDD, geef ik regelmatig workshops en heb ik werk als danser. Dansen zal voor mij altijd op nummer 1 blijven staan!

Wat mij het meeste plezier geeft in het lesgeven aan jullie, is om een lach op jullie gezicht te kunnen toveren. Dansen is plezier maken in wat je leuk vindt, en niet denken dat je beter moet zijn dan jantje of pietje.

Zolang je het naar je zin hebt ben jij de beste van de groep!
En dat is mijn motto!

Naomi Koller

dansdocente

Hallo, ik ben Naomi Koller, geboren op 13-03-1995.
Ik danste al bij CDD toen ik 2,5 jaar oud was.
Tot mijn 15e heb ik gedanst bij CDD, van de hiphop lessen van Audrey en Peggy en klassiek ballet van Robin, naar de demoteam trainingen van C-Skillz. Ik was wel 3/4x in de week bij CDD om te dansen!

Hoe leuk ik het ook vond om een deel uit te maken van het demoteam C-Skillz! en wedstrijden te dansen, wilde ik altijd meer dan alleen wedstrijden dansen, dus nam ik de moeilijke beslissing genomen om te stoppen met C-Skillz. Ik was aangenomen om de opstapcursus te doen bij de Dansacademie in Tilburg
Elke zaterdag ging ik naar Tilburg om daar heel de dag te dansen en verschillende stijlen te leren.
Na die ervaring wist ik dat ik meer wilde, en ben ik na mijn middelbare school naar het Albeda Danscollege gegaan in Rotterdam. In mijn vierjarige opleiding heb ik super veel geleerd. Niet alleen techniek, maar ook de discipline en de toewijding die je moet hebben om een professionele allround danseres te worden.

Nu ik mijn diploma op zak heb en ik opgeleid ben als een allround danseres en docent, kan ik niet wachten om al mijn passie en het bewust zijn van dansen aan jullie te leren.
Ik geef bij CDD de Moderne Danslessen en Klassiek Balletlessen. En daarnaast stap ik ook als danseres de danswereld in!

Om mij beter te leren kennen of voor vragen kan je mijn website bezoeken www.naomidance.com

Lets make it a good one this year! 

Bas Everstijn

Dansdocent

Hee mijn naam is Bas!

CDD is al sinds mijn 5e jaar mijn tweede huis. Al sinds ik klein ben dans ik in de Hip Hop Boys les.

Ik vond optreden en de grote volle zalen bij de theatershows altijd al helemaal leuk, in kostuum met een supercoole choreo het podium op na weken hard oefenen. Ik vond dansen steeds leuker en werd steeds gemotiveerder, zo belandde ik in het demoteam C-Rebelz. Na een aantal jaar hard trainen zijn we in 2015 zowel Nederlands- als Europees kampioen geworden, een ervaring die me altijd bij zal blijven.

Nu 11 jaar later sta ik zelf als docent voor de groep na mijn AALO-diploma en interne opleiding te hebben behaald.

Ik ben sinds zomer 2019 officieel docent bij CDD en geef les aan diverse leeftijden binnen de stijl hip hop.

Daarnaast ben ik met mijn collega Djay teamcaptain van CDKidz! en zijn wij trouwe supporters bij elk optreden en elke wedstrijd. Van 22 augustus t/m 26 augustus 2019 zijn wij met de kids mee op wereldkampioenschap gegaan in Blackpool, UK met als mooi eindresultaat de eerste plaats  en bijbehorende beker mee naar huis te nemen.

Ik hoop je snel te zien in een van mijn lessen!!!

xxx Bas

Djay Wilmink

Dansdocente

Hey hey, Djay hier!

Al vanaf mijn 3e jaar staat dansen voor mij centraal. Ik begon met klassiek- en jazzballet, hier voegde ik later streetdance aan toe en zo volgde ook hip hop. Toen ik eenmaal voor de keuze stond welke opleiding ik wilde gaan doen nadat ik mijn HAVO-diploma zou behalen, was dit voor mij vrij snel duidelijk; ik wilde dansen en alleen maar dansen! Zo deed ik dan ook auditie voor Cios Dans te Sittard en guess what? Ik werd gelijk aangenomen.

Ik kreeg de kans mijn opleiding te versnellen, van 4 naar 3 jaar, waar natuurlijk ook het een en ander wat betreft stages bij kwam kijken, ik besloot dat ik deze graag bij Cardo Dance Department wilde gaan doen. Na 2 jaar hard te werken tijdens mijn stageperiode en ook op school ben ik 3 jaar later, in zomer 2019 afgestudeerd en heb ik 2 diploma’s op zak: sport-en bewegingsleider DANS en sport- en bewegingcoordinator DANS.

Op mijn opleiding heb ik vele ervaringen opgedaan, van organistie tot aan administratie en het verzorgen van danslessen. Ook heb ik kennis gemaakt en mij verbreed in meerdere dansstijlen zoals: klassiek, jazz, hip hop, modern, afrodance, dancehall, urban-contemporary en feminine.

Naast docent ben ik ook teamcaptain van het wedstrijdteam CDKidz! samen met Bas. Van 22 t/m 26 augustus 2019 ben ik dan ook met hen op wereldkampioenschap gegaan naar Blackpool, UK. Na een weekend heel hard trainen zijn ze daar dan ook wereldkampioen geworden en hebben we de beker mee terug genomen naar Veldhoven.

Met weer veel nieuwe ervaringen en kennis op zak ben ik weer klaar voor een nieuw dansseizoen!

Ik hoop jullie te zien in een van mijn danslessen! 🙂

Ressy Uchiha

Hey ik ben Ressy en ik geef diverse Hip hop en Hip Hop Boys lessen bij Cardo Dance Department.
Ook heb ik CDKidz een tijdje getraind, toen Sergio werkzaam was voor Dance Dance Dance.
Naast het lesgeven dans ik zelf ook, wellicht hebben jullie mij gezien op TV waar ik met OXYGEN(NL) het programma Dance as One heb gewonnen.
Verder ben ik jaarlijks internationaal werkzaam bij Chapkis Dance Family in California,USA

De 3 E’s:
Education, Energy & Enjoyment zijn de belangrijkste punten in mijn lessen. Een comfortabele, leuke maar vooral leerzame omgeving om jezelf keer op keer te pushen het beste uit jezelf te halen.

Are you ready to dance?
Zo ja, dan zie ik jou hopelijk binnenkort in mijn les!

Navin Roepan

Hee mijn naam is Navin en ik ben breakdance docent bij Cardo Dance Department.
Ik leer jou de coolste moves & tricks, dus kom snel een keer meedoen in mijn les!

Ivy Schoumacher

Heyy, mijn naam is Ivy en ik ben Hip Hop docente bij CDD.
Maar misschien kennen jullie mij ook van The CDK, want ik dans ik al heel wat jaartjes in dat team en we hebben al heel veel wedstrijden gewonnen!
Als kind begon ik al met dansen; jazzballet en later hip hop.
Ik heb net mijn opleiding aan de urban Dansopleiding in Utrecht afgerond en ga nu lekker aan de slag als dansdocent.

So boyzzzz and girlzzzz come and join my class!